Javio se proizvođač novog PES-a, odgovorio na kritike besnih igrača

Nakon što je izlazak novog PES-a izazvao brojne negativne reakcije i negodovanja na društvenim mrežama, oglasio se proizvođač video igre Konami.

Tehnopolis

Izvor: B92, index.hr

Petak, 01.10.2021.

20:41

Javio se proizvođač novog PES-a, odgovorio na kritike besnih igrača
Foto: rafapress / Shutterstock.com

"Nakon puštanja eFootballa 2022. primili smo puno povratnih informacija i zahteva u vezi s igrom, koji uključuju brzinu dodavanja i odbranu. Primili smo i izvještaje o problemima koje su korisnici imali s izrazom lica i pokretima igrača te ponašanjem lopte. Jako nam je žao zbog tih problema", poručili su iz Konamija u objavi na Facebooku. "Uveravamo vas da ćemo sve shvatiti ozbiljno i nastojati poboljšati trenutnu situaciju. Stalno ćemo ažurirati, poboljšati kvaliitet i dosledno dodavati sadržaj. Od sledeće nedelje pripremićemo novo ažuriranje, a korisnicima ćemo poslati ankete kako bi izrazili mišljenje. Učinićemo sve da što veći broj korisnika bude zadovoljan. Radujemo se vašoj podršci", dodali su.

Podsećamo, Ljudi na Twitteru ne prestaju objavljivati screenshotove iz ige ismevajući je. Fanovi takođe pišu da je ovo najgora igra u istoriji te se žale na brojne greške, bagove, nelogičnosti, duga čekanja i još gomilu drugih problema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: