Holivudski glumac Džejms Makavoj igrao previše Oblivion, pa je morao da uništi disk

Mislim da smo svi imali barem onu jednu igru u životu koja vam potroši svaki sat slobodnog vremena. Igra zbog koje ostajete budni do kasno, a zatim se probudite rano i igrate još. Za Džejmsa Makavoja, 2006. godine, ta igra je bila The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Tehnopolis

Izvor: B92, Finance.yahoo; Kotaku

Ponedeljak, 23.08.2021.

11:14

Holivudski glumac Džejms Makavoj igrao previše Oblivion, pa je morao da uništi disk
Foto: Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Situacija je toliko izmakla kontroli da je glumac morao da spali disk da bi se oslobodio Bethesdine RPG igre.

Džejms Makavoj je verovatno najpoznatiji po ulozi mladog profesora Ksavijera u "X men" filmovima. Njegova poslednja uloga je u video igri "12 minuta", sa Villijamom Dafoeom i Dejzi Ridli. Makavoj je sa Forbesom razgovarao o "12 minuta", ali i otkrio da je u jednom trenutku 2006. bio toliko oduševljen igrom Oblivion da je to počelo da mu stvara ozbiljne probleme tokom snimanja filma "Becoming Jane".

"Moram da idem u krevet u 22 sata, jer svako jutro ustajem u 6 ujutru", rekao je Makavoj. "I imam gomilu redova u scenariju da prođem. A ja ostajem budan do četiri ujutru igrajući Oblivion."

Na kraju, Makavojeve dugačke gejming sesije tokom snimanja postale su toliko loše da je počeo da igra u 20:00h i stao bi tek u 5:35 ujutro. Samo 10 minuta kasnije, automobil bi došao po njega da započne snimanje sledećeg dana. Tada je Makavoj shvatio da mora da učini nešto drastično. Zato je izvadio disk iz Xbox 360, uključio peć i uništio Oblivion.

"Samo sam stavio disk unutra", opisao je Makavoj "i gledao, kako se krivi i malo pomalo topi. I rekao sam, dobro, završili smo, gotovo je, nikad više!"

Nakon toga, glumac se deceniju držao podalje od igara. Ali na kraju, njegova ljubav prema fudbalu i njegov mali sin zajedno su ga naterali da pokuša FIFA-u. Brzo je postao veliki obožavatelj. Od tada su on i njegovi prijatelji počeli da igraju COD: Warzone tokom pandemije kao način da ostanu povezani i da se zabave čak i dok su odvojeni izolacijom u karantinu.

"Sada pričamo svake dve ili tri noći, igrajući Warzone i razgovaramo o životu, ljubavi, svemu, dok nas 12-godišnja deca iz drugih zemalja apsolutno uništavaju."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: