Fortnite progutala crna rupa! VIDEO

Epic Games ponovo priprema ogromne stvari za Fortnite igrače sa početkom nove sezone, a sada se desilo nešto sasvim neočekivano.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Ponedeljak, 14.10.2019.

15:15

Fortnite progutala crna rupa! VIDEO
Foto: Printscreen

U susret početku 11. sezone, čitava mapa je prosto nestala, odnosno progutana je od strane crne rupe nakon udara ogromnog meteora. Mnogi igrači su ostali u čudu, pošto se nakon udara meteora pred njima stvorio crni ekran sa nekim čudnim objektom.

Svi profili igre na društvenim mrežama su postali preplavljeni crnim fotografijama i zahtevima za objašnjenje, pošto nije jasno šta se dešava i zašto je igra nedostupna.

To što je mapa progutana od strane crne rupe može da znači da se ona više nikada neće vratiti, već igrače očekuje sasvim nova mapa, na šta upućuje dosta procurelih informacija, prenosi Play.

Osim promene mape, Fortnite očekuje još dosta izmena i poboljšanja koji imaju zadatak da povrate uzdrmano poverenje igrača.

Ako ste kojim slučajem propustili ovaj događaj, ispod ga možete pogledati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: