Far Cry 6, R6 Quarantine, The Division Heartland i Prince of Persia izlaze u 2022. godine

Već smo uveliko zašli u mesec maj, a Ubisoft još uvek nije doneo nijedan naslov sa liste onih koje trenutno razvija. To ne znači da je uzeta pauza, piše play.co.rs - već da će raspored u drugoj polovini godine biti poprilično gust.

Izvor: Play,co.rs
Podeli
Foto: Lauren Elisabeth / Shutterstock.com
Foto: Lauren Elisabeth / Shutterstock.com

Finansijski izveštaj francuske kompanije doneo je dosta novih detalja, poput dodatnog odlaganja za Skull and Bones i fokusiranja na f2p naslove. Takođe, saznali smo kada Ubisoft otprilike planira da objavi neke od ranije najavljenih igara.

Navedeno je da će blokbaster Far Cry 6 izaći pre kraja tekuće fiskalne godine, odnosno do aprila 2022. Zajedno sa novom igrom u Far Cry serijalu, u istom periodu će izaći Rainbow Six Quarantine, nedavno najavljeni The Division Heartland, Prince of Persia i Roller Champions.

To je čak 6 igara, ali naravno postoji mogućnost da će neka od njih biti odložena u međuvremenu, ako se pojave neki problemi u razvoju tokom narednih meseci, navodi play.co.rs. Fanove verovatno najviše raduje to što će Far Cry 6 izaći uskoro, a dobro je čuti da će Rainbow Six spin-off nakon dugog razvoja konačno ugledati svetlost dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 8 idi na stranu