EA zadirkuje objavom koja ukazuje na skori izlazak Battlefield 6

Sledeća Battlefield igra potencijalno bi mogla biti otkrivena u junu, prema tvitu sa zvaničnog Twitter naloga.

Izvor: IGN
Podeli
Foto: charnsitr / Shutterstock.com
Foto: charnsitr / Shutterstock.com

Nova igra Battlefield konačno dolazi kasnije ove godine pošto je franšiza napravila kratak predah u godišnjim izdanjima. Iako se igre Battlefield obično objavljuju na jesen, otkriće sledećeg meseca bi se lako moglo dogoditi.

"Reči koje se rimuju sa Soon: June Boom", objavio je Twitter nalog na Battlefieldu. Verovatni pokazatelj da bi ono na čemu rade ljudi iz EA DICE mogli da vidimo sledećeg meseca.

EA je 2019. godine najavio da neće objaviti Battlefield igru u 2020. godini, čime se prekida godišnji ciklus ove franšize. Iako EA nije ponudio razlog, Battlefield 5 nije bila najbolje prihvaćena igra u serijalu i podrazumevalo se da se kompanija koja je razvila igru - DICE, novu Battlefield igru, pravi od početka.

Međutim, više informacija o novoj igri Battlefield počelo je da izlazi početkom ove godine. Prvo je EA otkrio da će sledeća Battlefield igra u potpunosti iskoristiti PS5 i Xbok Series X sisteme. Tada je, tokom najave Battlefield mobilne igre, generalni direktor DICE-a Oskar Gabrielson rekao da ima najveći tim u istoriji serijala koji radi na Battlefield 6 i da će se otkriće dogoditi "uskoro".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 8 idi na stranu