Demo verzija "Resident Evil Village" moći će da se igra 8 dana

Tokom poslednjih meseci, Capcom nam je više puta dao da zavirimo u Resident Evil Village kroz kratke demonstracije igre. Ipak, te demo sesije bile su dostupne najviše 24 sata. U sledećem domou, uslišene su želje obožavalaca, pa je sesija neuporedivo duža.

Izvor: Engadget
Podeli
Foto: Miguel Lagoa / Shutterstock.com
Foto: Miguel Lagoa / Shutterstock.com

Zbog činjenice da su mnogi sa zauzetim rasporedom teže nalazili vremena da probaju igru, razvojni tim menja pravila u poslednjem proširenom demou koji je objavio za igru pre lansiranja 7. maja: Zvanični Tvitter nalog Resident Evil Twitter najavio je da će poslednji 60-minutni demo RE Village-a moći da se igra osam dana.

Trebalo je da radi samo 24 sata kao i ostali prikazi pre njega, ali Capcom kaže da produžava period dostupnosti zbog povratnih informacija od igrača. Capcom će i dalje omogućiti da se demo može igrati, počev od 1. maja u 20:00 po istočnom vremenu u Severnoj Americi, ali umesto da ga ukloni nakon 24 sata, kompanija će obožavateljima omogućiti pristup do 9. maja u 20:00 po istočnom vremenu. To znači da će demonstracija biti dostupna dva dana nakon izlaska RE Village-a, pružajući igračima priliku da je testiraju pre kupovine cele igre.

Horor survival igra biće objavljena za PlayStation, Xbox, Steam i Stadia konzole. Ethan Winters iz igre Resident Evil 7 se vraća kao glavni junak, dajući igračima kontrolu nad njegovim likom dok istražuje misteriozno selo u Evropi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 8 idi na stranu