Call Of Duty: Warzone u šestoj sezoni s velikim izmenama Verdanska

Poslednja šesta sezona Call Of Duty: Warzone-a donela je dosta noviteta na Verdansku, od srušenih zgrada u Downtownu i uništenog stadiona, do otvaranja bunkera iz Drugog svetskog rata.

Izvor: B92, klix.ba
Podeli
Foto: Rokas Tenys / Shutterstock.com
Foto: Rokas Tenys / Shutterstock.com

U narednih 55 dana igrači free-for-all pucačine Call Of Duty: Warzone imaće priliku da uživaju u šestoj sezoni ove igre koja je donela uzbudljiviju završnicu s obzirom da su omiljene lokacije za snajpere u Downtownu porušene.

Višespratnice u Downtownu, kao i stadion, sravnjene su sa zemljom usled zemljotresa koji je uzrokovao eksplozije širom Vedranska, a nova lokacija doneće mnogo više uzbuđenja za igrače koji vole direktnu borbu.

Osim promena u Downtownu, igrači će imati priliku ponovo da posete bunkere Drugog svetskog rata i pronađu legendarne kovčege s oružjem, a osim toga, ovo je mali uvod u Call Of Duty: Vanguard koji će se integrisati s Call Of Duty Battle Royale izdanjem po završetku šeste sezone čime završava jedna era ratovanja.

Uz bunkere dašak Drugog svjetskog rata dolazi i s novim oružjem koje je još uvek zaključano, a radi se o STG 44 i M1 Garand, kao i njihovim dodacima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.