Blizzard sprema Warcraft mobilnu, stratešku igru

Još 2018. godine, nedugo nakon najave Diablo Immortala, saznali smo da Blizzard u pripremi ima nekoliko drugih mobilnih igara, uključujući i neke zasnovane na Warcraftu.

Tehnopolis

Izvor: B92, KitGuru

Utorak, 03.05.2022.

08:15

Blizzard sprema Warcraft mobilnu, stratešku igru
Foto: Luca Lorenzelli / Shutterstock.com

Blizzard Entertainment je objavio planove o novoj mobilnoj igri, čija se radnja odigrava u Warcraft univerzumu. Iako se prethodno mislilo da će igra biti u Pokémon Go stilu, to neće biti slučaj, jer je taj naslov otkazan ranije ove godine.

Sada su novinari, koji su došli do dodatnih informacija, na Twitteru objavili da će igra biti mobilni RTS (strategija u realnom vremenu) u Clash of Clans stilu. Očekuju se tradicionalniji elementi, kao što je izgradnja početne baze, postavljanje odbrane, nadogradnja centralnog trga za pristup boljim borbenim i odbrambenim jedinicama i slično.

Više detalja o Warcraft mobilnoj igri će biti poznato 3. maja, kada će Blizzard zvanično najaviti naslov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: