Za manje od nedelju dana prodato tri miliona kopija Resident Evil Village

Capcom je objavio da je isporučio preko tri miliona primeraka nove igre Resident Evil Village za PS5/PS4, Xbox Series X/S, Xbox One i PC platforme. Kompanija je od 1996. godine, navodi play.co.rs, kada je serijal prvi put debitovao, prodala preko sto miliona igara koje u nazivu sadrže Resident Evil.

Tehnopolis

Izvor: Play,co.rs

Petak, 14.05.2021.

13:55

Za manje od nedelju dana prodato tri miliona kopija Resident Evil Village
Foto: Miguel Lagoa / Shutterstock.com

Zainteresovanost igrača za novi naslov samo je potvrdila da ovaj žanr i franšiza imaju i dalje podršku obožavaoca, a igra je definitivno postala jedan od važnijih serijala Capcom-a. Resident Evil Village je nastavak igre Resident Evil 7 koja je do prošle godine prodala 8.5 miliona primeraka.

Za proslavu dvadesetpetogodišnjice kompanija planira da izbaci onlajn multiplejer igru Resident Evil Re:Verse, u kojoj ćete moći da igrate sa popularnim karakterima iz franšize, ističe play.co.rs Igra će biti besplatna za sve kupce Resident Evil Village-a, a ovo je samo početak širenja brenda u mejnstrim jer nam je poznato da stiže i animirana Netflix serija Resident Evil: Infinite Darkness.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: