Stiže Age of Empires IV, uz novi gameplay VIDEO

Najnoviji dodatak Age of Empires franšizi, premijerno je prikazan uz novi trailer i pokazuje svu lepotu igre koja nam je poznata, u modernom ruhu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.04.2021.

10:55

Default images

Age of Empires IV je objavio datum izlaska za avgust 2021. a razvojni tim navodi da igra nije dobila samo novo lice, u vidu poboljšane grafike, već da je dodato obilje nove mehanike i unapređenjen korisnički interfejs, sa potpuno novom kampanjom.

Kampanje imaju novi stil prezentacije, "zlatni vojnici projektuju istorijske događaje na stvarnim lokacijama današnjeg doba, dajući nam realan osećaj mesta u onome kako su se događaji odvijali pre stotinama godina." opisano je na Xbox kompanijskom blogu. Sve je inspirisano stilom dokumentarnog BBC-jevog programa i prema rečima kompanije, izgleda sjajno.

Prema onome što smo videli u trailer-u, ove istorijske bitke imaju epski obim i još su verodostojnije zahvaljujući svom istorijskom okruženju koje bi trebalo da učini bitke "očaravajućim".

Takođe su najavljena ažuriranja za "Definitivna izdanja" Age of Empires 2 i 3. Proširenje Dawn of the Dukes dolazi u Age of Empires 2, sa putovanjem u istočnu Evropu u novim kampanjama za igrače da uživaju zajedno sa istorijskim zadrugama bitke. "Definitivno izdanje" Age of Empires 3 takođe će dobiti veliko ažuriranje koje donosi američku civilizaciju, a koje će biti besplatno za one koji završe poseban “50 State Challenge”, stoji u objavi na kompanijskom Xbox blogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: