Nova prekretnica: Milijarda, i to bez Kine

PUBG Mobile je od 2018. godine jedna od najpopularnijih video-igara na planeti, a u 2019. bio je video-igra sa najvećim prihodom.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Depositphotos/FREEMAN83
Foto: Depositphotos/FREEMAN83

Sada je napravljena još jedna prekretnica - kompanija Tencent objavila je da je PUBG Mobile preuzet čak milijardu puta, i to isključujući Kinu.

Uz to, Tencent je takođe najavio partnerstvo sa "Godzilom protiv Konga". Igrači će moći da učestvuju u događaju tokom igre koji če trajati uporedo sa prikazivanjem predstojećeg filma, koji uključuje mod u igri i tematski sadržaj. Tencent takođe nudi i mapu Karakin otvorenu za igrače mobilnih uređaja 7. aprila.

Programerski studio nastavlja da redovno ažurira ovu mobilnu igru, uključujući mape i još mnogo toga, što igrače čini zadovljnim. Mnogi se zbog toga iznova vraćaju, a to je i jedan od glavnih razloga za konstatan priliv novih igrača.

Ranije ove godine, Tencent je najavio igru, sa boljom grafikom koja će biti adaptirana za moderne telefone - PUBG: New State. Očekuje se da će ta igra biti predstavljena na Androidu i iOS-u kasnije ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 9 idi na stranu