Glavni gameplay dizajner igre Cyberpunk 2077 najavio odlazak; "Vreme je za novu avanturu"

Andrzej Zawadzki, glavni gameplay dizajner najnovije igre poljskog studija CD Projekt Red, objavio je da posle osam godina odlazi iz kompanije. Iako nije saopštio razlog odlaska, nije tajna da je njihova poslednja igra - Cyberpunk 2077 - imala težak početak.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 25.03.2021.

09:05

Glavni gameplay dizajner igre Cyberpunk 2077 najavio odlazak;
Foto: Profimedia

Zawadzki je novost podelio na Twitter-u i Linkedin-u, uz fotografiju grada Night City iz igre Cyberpunk-a 2077.

"Posle skoro 8 godina, završavam svoje putovanje u CDPR-u. Vreme je za novu avanturu", napisao je."Svima koje sam sreo na putu - hvala. Bila mi je čast i zadovoljstvo".

A na pitanje gde će ga nova avantura odvesti, dojučerašnji glavni gameplay dizajner CDPR-a je napisao na LinkedIn-u da će uživati u "dugačkom odmoru". Andrzej Zawadzki je svoju karijeru u CD Project Red-u započeo 2013. godine kao QA Tester. Brzo se uspeo uz programersku lestvicu, a godinama kasnije stigao je do pozicije Lead Gameplay Designer-a.

Osim rada na igri Cyberpunk 2077, Zawadzki je imao učešće u testiranju igre The Witcher 3: Wild Hunt i uz to još dva DLC-a za igru. Njegov rad na Cyberpunk-u datira od 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: