Još jedno razočarenje za fanove Gran Turismo video-igara

Gran Turismo serijal se ipak neće vratiti skorije, što je do nedavno bio plan. Sony je potvrdio da će sledeći deo, Gran Turismo 7, stići tek 2022. godine.

Tehnopolis

Izvor: PC Press

Subota, 06.03.2021.

21:29

Još jedno razočarenje za fanove Gran Turismo video-igara
Foto: Depositphotos/ymgerman

"Na Gran Turismo 7 su uticali proizvodni izazovi povezani sa pandemijom koronavirusa", stoji u saopštenju kompanije Sony. Najavili su da će u narednom periodu detaljnije obrazložiti ovu odluku.

Sony i Polyphony Digital otkrili su ponešto o ovoj video-igri prošlog jula, sedam godina nakon što je tvorac serijala Kazunori Jamauči rekao "ne želimo predugo da čekate na Gran Turismo 7", prenosi PC Press.

Franšiza je i inače poznata po kašnjenjima, pa činjenica da GT7 prelazi na sledeću godinu verovatno ne bi trebalo da predstavlja veliko iznenađenje. Ipak, teško da tako misle i fanovi jedne od najiščekivanijih trkačkih video-igara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: