Spremite se: "Tenkići" uskoro stižu na Steam

World of Tanks je izuzetno popularna video-igra sa tenkovskim bitkama koja je dostupna već više od deceniju i beleži veliku popularnost svih ovih godina, pogotovu na našim prostorima i u istočnoj Evropi.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 07.02.2021.

14:12

Spremite se:
Shutterstock/Ivan_Shenets

Popularni "tenkići" su za računare bili dostupni samo putem specijalnog Wargaming klijenta, za koji vam je trebao poseban nalog. Sada je Wargaming konačno rešio da World of Tanks dovede na najpopularniju platformu za distribuciju video-igara – Steam.

Ovo je sasvim očekivan potez, pošto developeri nastoje da World of Tanks načine što dostupnijim publici, a Steam je pravo mesto za to. Sem zvanične najave "parne" verzije igre, WG nije podelio druge konkretne podatke, već je jedino poznato da će se to odigrati tokom 2021. godine, prenosi play.co.rs.

World of Tanks je, naravno, imao priličnog uspeha sa samostalnim klijentom, pošto je kroz deceniju postojanja nakupio preko 160 miliona igrača.

Steam će svakako doprineti proširenju igračke baze, jer se tokom prošle godine na ovoj platformi našlo 120 miliona igrača, i to na mesečnom nivou, dok se rekordi po istovremenom broju korisnika stalno obaraju.

World of Tanks Steam stranica je aktivna i možete je naći ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: