Zaboravljeni Mortal Kombat likovi - drugi deo VIDEO

Svet Mortal Kombata ima toliko upečatljivih likova, da svaki igrač verovatno mogao danima da raspravlja o tome koji mu je omiljeni. Međutim, ova lista bavi se onima koji su imali manje sreće - uživajte u drugom delu. Ne zaboravite da pročitate listu od 10. do 6. mesta, i, naravno, pišite nam da li se vi sećate nekog od ovih likova.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 03.01.2021.

09:00

Zaboravljeni Mortal Kombat likovi - drugi deo VIDEO
Foto: Depositphotos/Pe3check

5. Moloch

Obično je zanimljivo kada "boss" kog nije bilo moguće izabrati, zaista i postane deo video-igre, kao i svi drugi "igrivi" likovi. Ipak, Moloh je samo generička velika zver, pa igračima verovatno zato nije ni bio nešto posebno zanimljiv.

Poslednja dva Molohova pojavljivanja su bila odsečena glava koju je držao Kvan Či, i njegov leš u pozadini jedne scene za borbu. Verovatno je tako i najbolje. 4. Dark Kahn

Spoj Šao Kana i Darkseida zvuči kao da bi u teoriji bio neverovatan. U praksi i ne baš. Koristeći određene ili modove, igrači su imali priliku da igraju kao poslednji boss Mortal Kombat vs. DC Universe video-igre. Međutim, čak i sa tajnim napadom "Enraged", malo je ljudi zapravo iskoristilo ovu priliku.

Dark Kahn jeste imao neka manja pojavljivanja u Injustice video-igri, ali igrači gotovo uopšte nisu zainteresovani da ga koriste, pa je, ono što je moglo da bude dobra ideja, završilo na smetlištu istorije. 3. Shujinko

Šudžinko je mogao da bude kao Mokudžin, ili čak Dito, ali je umesto toga ispao loša mešavina već postojećih likova.

Igrači su verovatno zahvalni što ga je Kesi Kejdž izbacla u Mortal Kombatu X. Mada je Šudžinko trebalo da bude zvezda Deception dela, pitajte igrače ko je bio tu glavni lik, i većina njih neće imati pojma. 2. Hsu Hao

Hsu Hao je godinama bio na vrhu liste najgorih Mortal Kombat likova, a nije ni čudo. Ovaj lakej Crvenog zmaja sa mehaničkim srcem mogao je da bude zanimljiv, ali ko će da ga odabere kad Kano postoji?

Čak su i tvorci Mortal Kombata rekli da im se ovaj lik ne sviđa, a šta tek onda mogu o njemu da kažu obični igrači? 1. Monster

Koliko nemate inspiracije od nula do "nazvali smo lika Čudovište"? Da ne spominjemo to što je klon jednog od najpopularnijih likova čitave MK franšize.

Monster je, zapravo, bio koncept kostima za Škorpiona, koji nikada nije ostvaren. Zbog toga je u video-igru samo ubačen, kao prilično nebitan i, moglo bi se čak reći, "slučajan" lik. Apsolutno nijedan ljubitelj Mortal Kombata nikada nije pomislio kako bi bilo dobro da se Monster vrati, i to s razlogom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: