Zaboravljeni Mortal Kombat likovi - prvi deo VIDEO

Svet Mortal Kombata ima toliko upečatljivih likova, da svaki igrač verovatno mogao danima da raspravlja o tome koji mu je omiljeni. Međutim, ova lista bavi se onim koji su imali manje sreće - uživajte u prvom delu, sutra vas očekuje drugi, i naravno, pišite nam da li se vi sećate nekog od ovih likova.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 02.01.2020.

09:00

Zaboravljeni Mortal Kombat likovi - prvi deo VIDEO
Foto: Depositphotos/Pe3check

10. Stryker

Kurtis Strajker je u jednom trenutku trebalo da bude u prvoj Mortal Kombat video-igri, i onda bi verovatno postao stalni lik i u svim narednim delovima. Nažalost, zamenila ga je Sonja Blejd.

On nipošto nije slab lik, jer su mu tvorci Mortal Kombata dali poseban potez koji ga svrstava u sam vrh (U Ultimate Mortal Kombat 3). Međutim, u video-igri gde možete da budete vampir, mag koji krade duše ili bog, teško je zapamtiti lika koji je običan policajac. 9. Khameleon

Razlog zbog kojeg se većina igrača verovatno ne seća Kameleona, jeste to što se pojavio u samo dva dela, i to je, tamo gde se prvi put pojavio, bio tako dobro "sakriven" da ga je veoma teško bilo otključati.

Poslednji put se pojavio u Mortal Kombat: Armageddon, što znači da je bio dostupan samo za Nintendo Wii. 8. Kai

Kai je lik koji može da izbacuje vatrene kugle i da deli fly-kick kad god poželi. Zar ne zvuči zabavno? Za tvorce Mortal Kombata, baš i ne dovoljno.

Naime, Kai je predstavljen u Mortal Kombatu 4, gde je bilo mnoštvo šaolin monaha sa impresivnom prošlošću, Kai je izgledao samo kao još jedan njihov klon, i to ne tako dobro napravljen. Imao je najobičniju palicu kao oružje, i klasičnu monašku odeću. Nije ni čudo što ga mnogi ne pamte. 7. Meat

Ponekad čudni likovi postanu omiljeni među igračima. Možda "Meso" jednostavno nije imao sreće. Ovaj lik napravljen je baš u skladu sa svojim imenom - izgleda kao običan čovek kome je odrana koža, i ima samo meso i kosti. Nema čak ni neku zanimljivu priču iza sebe. 6. Kobra

Kobra je najobičniji klon Karate Kida ili nekog od sličnih likova iz Street Fighter-a. Apsolutno ništa na njemu nema upečatljivo, pa je veoma moguće kako je poslužio samo da "popuni roster".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: