Besplatno preuzmite Star Citizen: Istražujte Svemir uz više od 100 letećih brodova

Uloženi novac u razvoj video-igre Star Citizen probija sve rekorde, a isto tako i kampanja probija sve rokove, jer se uporno odlaže.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.11.2020.

15:01

Default images

Mada je još uvek daleko od završene, developer Cloud Imperium je rešio da omogući zainteresovanim igračima da besplatno isprobaju ovo "čudo od video-igre", prenosi play.co.rs.

Povodom događaja Intergalactic Aerospace Expo, Star Citizen će biti besplatan sve do 2. decembra. Tokom trajanja promo perioda, u ovom MMO naslovu će besplatno moći da se leti sa preko 100 brodova, a novi igrači će moći da uživaju u prezentaciji novih letelica, oružja i oklopa koja su u izradi.

Iako nedovršena, video-igra nudi gejmplej koji vuče korene iz svemirskih simulacija, a ujedno pruža i ogroman grafički kvalitet sa MMO elementima. Brojne planete sa gradovima i krajolicima koje nude su dostupne za istraživanje zahvaljujući proceduralnoj generaciji.

Besplatno preuzmite Star Citizen ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: