Voleli ste "Silent Hill"? Zavolećete i "Visage" VIDEO

Čuveni demo za Silent Hill igru koja nikada nije izašao, poznat kao Playable Teaser (P.T.), ostavio je ogroman trag na zajednicu, i služi kao inspiracija za mnoge projekte.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Ponedeljak, 26.10.2020.

18:13

Voleli ste
Ilustracija/Foto: Gorodenkoff/Depositphotos

Jedna igra koja je nastala kao direktna posledica postojanja projekta P.T. jeste "Visage". O ovom naslovu ste verovatno već nešto čuli, pošto se ipak radi o igri koja je pre 2 godine stigla na Steam Early Access, i od tada je bila u aktivnom razvoju.

Studio SadSquare je završio rad na igri i izvešće je iz EA faze 30. oktobra, što je ozvaničio specijalnim trejlerom. Visage će biti značajno proširen novim sadržajem, pošto će puna verzija kada se pojavi doneti još dva igriva poglavlja i dupliraće vreme igranja sa 8, na 15 sati.

Ovo je psihološki horor koji se odvija u misterioznoj kući, čiji se izgled konstantno menja. "Visage" polako gradi tenziju usporenim tempom, što donosi dosta više zastrašivanja i bolji horor efekat. Baš kao i P.T.

Jedna od pozitivnih strana Early Accessa je to što možete videti utiske igrača, a najveći deo onih za "Visage" je "vrlo pozitivan". Taman da zaigrate nešto zastrašujuće tokom Noći veštica, navodi Playzine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: