Procureli podaci: Rambo stiže u popularnu video-igru?

Mortal Kombat 11 će i u budućem periodu imati aktivnu podršku developera NetherRealm, i to pre svega u proširenju rostera dostupnih boraca.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Sreda, 30.09.2020.

17:50

Procureli podaci: Rambo stiže u popularnu video-igru?
Foto: GettyImages/Hulton Archive/Stringer

Nakon majskog Aftermath dodatka, koji je proširio priču i gejmplej obogatio Friendships finišerima, i nekolicinom novih likova, u narednim mesecima možemo očekivati još 3 DLC karaktera, koje je dataminer nedavno otkrio.

Najzanimljiviji među njima je svakako Rambo, akcioni junak iz istoimenih filmova 80-ih godina koji je ostavio veliki trag na Holivud. Rambo kao borac u Mortal Kombat 11 je zanimljiva ideja, i ako se pojavi neće biti prvi filmski junak u ovoj igri, pošto su Terminator i RoboCop već tu, prenosi play.co.rs.

Što se tiče ostala dva karaktera, to je Rain, za kojeh je već bilo tizera od strane glavnog producenta, a drugi bi izazvao možda i veće oduševljenje nego Rambo. To je Mileena, borac kojeg fanovi serijala očekuju praktično od izlaska, pa je nejasno što se ranije nije pojavila.

Pošto se radi samo o glasinama, sve ovo moramo uzeti sa rezervom, ali dataminer odgovoran za informacije, poznat u zajednici kao thethiny, ima dobru reputaciju kada se radi o curenju detalja za MK11.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: