Besplatan samo 24h, a već oborio rekord: Da li ste preuzeli Rocket League?

Rocket League je već u prvih 24 časa nakon prelaska na "besplatni model" oborio rekord po broju konkurentnih igrača, odnosno onih koji su se istovremeno našli u video-igri.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Petak, 25.09.2020.

12:50

Besplatan samo 24h, a već oborio rekord: Da li ste preuzeli Rocket League?
Foto: GettyImages/Justin Sullivan

Vođa razvojnog tima iza Rocket League pohvalio se na Twitteru probijenom brojkom od milion igrača, tačnije 1.003.036. Broj je porastao na 1,1 milion nešto kasnije, što je dobar znak da će Rocket League nastaviti da obara sopstvene rekorde kako se više igrača bude uključivalo.

Ovo nije jedini indikator uspeha za Rocket League, pošto su po prelasku na Epic Games Store serveri pali zbog opterećenja. Samim tim, Rocket League izgleda kao da je našao dobar novi dom na Epic Games Store, iako više nije dostupan na Steamu, prenosi play.co.rs.

Naravno, PC nije jedino mesto gde Rocket League igrači imaju benefita, pošto ga je Psyonix načinio besplatnim i za druge platforme. I ne samo to, već za igranje na PS4 i Switch nije potrebno posedovati aktivnu pretplatu.

Rocket League je i dalje besplatno dostupan, a možete da ga preuzmete ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: