Pokrenuo video-igru Doom na testu za trudnoću VIDEO

Već neko vreme internetom kruži zanimljiv izazov pod nazivom "Will it run Doom". Jedan programer je odlučio da podigne stvari na viši nivo. Zadatak onih koji se priključe izazovu jeste da pokrenu Doom video-igru na neočekivanim uređajima, a on je iskoristio - test za trudnoću.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.09.2020.

09:13

Pokrenuo video-igru Doom na testu za trudnoću VIDEO
Foto: Getty Images/Christian Petersen

Fun Tjuring je putem društvene mreže Twitter obaveštavao svoje pratioce o svojim poduhvatima, odnosno o svemu što je uspeo da "pokrene" na testu za trudnoću. prvo je to bila pesma i spot Rika Astlija "Never Gonna Give You Up", a onda i još nekoliko stvari. Od kada je pokrenuo The Elder Scrolls V: Skyrim, pokušavao je da isto učini i sa video-igrom Doom, prenosi IGN. Za rukom mu je pošlo nešto slično kada je na malom displeju uspeo da pusti video-snimak Doom tematike, ali se ipak pomučio kako bi mogao zapravo da ga igra direktno na testu. Važno je da napomenemo kako je Tjuring zamenio displej i mikrokontroler, pa je jedino od testa sa trudnoću ostalo kućište. Ipak, to ne umanjuje njegovu sposobnost - zaista je impresivno videti da je neko uspeo da pokrene video-igru na monohromatskom displeju rezolucije 128x32 piksela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: