Kutija potvrdila novu konzolu: Xbox Series X dobija "mlađeg brata" FOTO/VIDEO

O postojanju nove Xbox konzole koja će biti dosta slabija od Xbox Series X, ali i daleko jeftinija i pristupačnija za igrače koji žele da uskoče u svet next-gen gejminga, zna se samo na osnovu glasina.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Kompanija Microsoft još uvek nije zvanično obelodanila postojanje konzole kodnog imena Project Lockhart, ali zato imamo još jedno curenje informacije koje potvrđuje njeno postojanje. Ovoga puta je obična kutija potvrdila postojanje slabije Xbox konzole, i to kutija novog kontrolera.

Iz nekog razloga, osvežena verzija Xbox kontrolera sa "robotski belom" bojom se na tržištu pojavila pre dolaska nove generacije konzola, a na samom pakovanju među podržanim uređajima stoji i spomenuta konzola, penosi play.co.rs.

Zvanični naziv konzole je Xbox Series S, što se može videti na fotografijama i u videu, koji dodatno potvrđuje autentičnost kutije.

Microsoft se još uvek ne oglašava po pitanju Xbox Series S konzole, osim planova za novi događaj ovog meseca, na kojem ona treba biti otkrivena. Nije poznato da li će konzola koštati samo 200 dolara, kao što određeni izvori tvrde, ali se zna da će performanse biti značajno niže od onih kod Xbox Series X.

strana 1 od 11 idi na stranu