Spoj fudbala i automobila, ima li šta bolje? Ima - kad je besplatno VIDEO

Jedinstvena i, zahvaljujući tome, izuzetno popularna igra koju je najlakše opisati kao fudbal sa automobilima-igračkama ovoga leta postaje potpuno besplatna za igranje, ali uz jednu jako važnu "začkoljicu".

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Sreda, 22.07.2020.

15:54

Default images

Studio Psyonix je najavio važnu prekretnicu za Rocket League, koja dolazi pošto je on prešao pod okrilje kompanije Epic Games. Samim tim prelazak igre na free-to-play politiku važi putem Epic Games prodavnice, gde se igra kao takva treba pojaviti ovog leta (još ne znamo datum).

Rocket League na ovaj način postaje Epic Games Store ekskluziva na PC-u, pošto više neće moći da se kupi putem Steam platforme, ali će i dalje ostati besplatna za igranje vlasnicima, uz sav prethodno izdati DLC sadržaj kao kompenzaciju, dok će igra i dalje dobijati redovna osveženja.

Zahvaljujući omogućenoj Crossplay funkciji, neće postojati jaz između igrača na ove dve platforme, što je dobra vest ako imate prijatelje koji već imaju RL ili planiraju da kupe. Svako ko već poseduje Rocket League pre prelaska na Epic Games Store dobija Legacy status koji obezbeđuje gomilu skinova, predmeta, boosteve, banere i drugu kozmetiku. Isto važi i za Xbox One platformu, gde će vlasnici sa prelaskom na free-to-play dobiti niz spomenutih pogodnosti.

U suštini, trenutni vlasnici igre neće biti oštećeni ni najmanje, a neće ni izgubiti pristup igri i svim ostalim stvarima koje poseduju, jedina mana je što oni koji preferiraju Steam kao glavnu platformu tu više neće videti Rocket League, prenosi play.co.rs.

Rocket League će prelaskom na "free2play" model privući masu igrača koji iz nekog razloga do sada nisu kupili igru putem Steam-a, što se primećivalo svakog puta po održavanju besplatnog vikenda igranja.

Psyonix je najavio još vesti i pogodnosti za nove igrače, ali će to biti otkriveno kako se bude približio datum prelaska na Epic Games Store.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: