Procureli podaci: Otkriveno u koji period je smešten novi Call of Duty

Polako se približava i kraj jula, a Activision još uvek nije odlučio da zvanično predstavi ovogodišnji Call of Duty.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 21.07.2020.

13:12

Default images

Zahvaljujući procureloj alfa verziji video-igre sa radnim nazivom Red Door, možemo da saznamo nekoliko detalja u vezi sa CoD 2020.

Fajlovi koji su otkriveni u alfa verziji od strane grupe Prototype Warehouse otkrivaju da će se kampanja odigravati u državama kao što su Rusija, Vijetnam, Nemačka i Nikaragva.

Spomen ovih zemalja praktično potvrđuje ranije navode da je radnja smeštena u periodu Hladnog rata, pošto se, između ostalog, i revolucija u Nikaragvi odigrala 1960-ih.

Među fajlovima nalaze se i nazivi misija u kampanji koji mogu da se dovedu u vezu sa državama. Neki od njih su KGB, Revolution, Yamantau, Duga, Armada i Stakeout.

Takođe su otkriveni potencijalni nazivi multiplejer mapa, poput Black Sea, Miami, Satellite, Tundra, Tank, dok su pronađene i reference za Zombie mod i povezanost sa Warzone, piše play.co.rs.

Podaci koji se vezuju za Warzone dodatno bude veru fanova da će se predstavljanje najnovijeg dela Call of Duty franšize odigrati upravo u ovoj Battle Royale video-igri.

Activision još uvek nije izdao zvanični komentar povodom ovih procurelih informacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: