Pucačina dostigla 70 miliona kupaca: Šta vi mislite o ovoj video-igri?

Battle Royale pucačina PlayerUnknown’s Battlegrounds nastavlja sa dobrom prodajom i 3 godine nakon izlaska, doduše dosta sporije nego na početku.

Izvor: play.co.rs
Podeli

PUBG korporacija, iza koje stoji Tencent, objavila je da je do sada prodato 70 miliona primeraka igre za platforme PC, Playstation 4 i Xbox One, gde najvećeg udela ima PC verzija koja se najranije i pojavila.

Inicijalna popularnost igre je oslabila znatno, što se vidi u podatku da je 50 miliona primeraka prodato već u prvih godinu dana od izlaska.

Uticaja na slabljenje popularnosti delom imaju developeri zbog spore reakcije na određene probleme, ali i činjenica da na tržištu postoje Battle Royale pucačine koje su potpuno besplatne za igranje, gde se PUBG ne može izboriti, barem ne sa ovom verzijom, prenosi Play.co.rs.

Developeri u razvoju imaju PUBG Lite verziju koja će biti besplatna za igranje, ali se tek treba pojaviti na zapadu, gde će verovatno ostvariti dobre rezultate. U odnosu na PUBG za "jače" platforme, mobilna verzija pucačine beleži preko 400 miliona preuzimanja.

Zanima nas i vaše mišljenje. Da li vam se dopada PUBG, i zašto?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 11 idi na stranu