Tajno oružje kompanije "Sony": Roboti prave konzole za 30 sekundi FOTO

Roboti se već uveliko koriste za proizvodnju u mnogim kompanijama, uglavnom kod proizvođača automobila ili kod brze pošte, za sortiranje pošiljaka. Međutim, da li znate da se koriste i za sklapanje konzola za video-igre?

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.07.2020.

12:16

Tajno oružje kompanije
Foto: Depositphotos/gdolgikh

Kako izveštava Nikkei Asian Review, kompanija Sony takođe uveliko koristi robote. Zapravo, Sony PlayStation 4, trenutno najpopularniju konzolu na svetu, sklapaju samo roboti.

Dobro, ne apsolutno samo roboti, jer u proces proizvodnje su uključene četiri osobe - dve stavljaju matične ploče na proizvodnu traku, a dve osobe samo spakuju gotove proizvode.

Sve ostalo je plod rada armije robota, a njih ima 26 i ceo proces završe za 30 sekundi.

Baš ova proizvodna linija biće odgovorna za proizvodnju konzole Sony PlayStation 5, tako da možemo da budemo sigurni da će, ukoliko bude bila navala kao za PS4, sva tražnja biti zadovoljena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: