Ne nadajte se: Nastavak legendarne video-igre izlazi tek 2023. godine

Do pre neki dan, fanovi su mogli besplatno da preuzmu peto izdanje popularne video-igre. A ako pogledamo planove kompanije "Take-Two" za ulaganje novca u marketing kompanije "Rockstar" možemo da pretpostavimo kada se sprema udarno promovisanje šestog dela GTA franšize.

Tehnopolis

Izvor: B92, Playzine

Sreda, 27.05.2020.

08:57

Ne nadajte se: Nastavak legendarne video-igre izlazi tek 2023. godine
Foto: Getty Images, Neilson Barnard / Staff

Nedavno objavljeni planovi ovog izdavača otkrivaju da će na polju marketinga tokom fiskalne 2024. godine biti utrošeno oko 90 miliona dolara u svrhe promovisanja neotkrivene igre.

To ne bi bilo ništa čudno, da se ne radi o sumi koja je dva puta veća od novca planiranog za fiskalne godine pre i posle "FY2024", piše "Playzine".

Skok utroška novca upućuje na to da bi se GTA 6 mogao pojaviti tek u periodu između aprila 2023. i marta 2024. godine, što verovatno nije datum koji bi mnogi voleli da čuju, ali izgleda da će između dve GTA video-igre proći čitava decenija.

Planovi za ostale godine upućuju na to da "Take-Two" neće do marta naredne godine izdati mnogo video-igara, pošto je planiran utrošak svote od svega 11 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: