Za 23 svećice na torti: Uskoro nam stiže "renovirani" Blade Runner

Avanturistička video-igra iz 1997. godine Blade Runner biće unapređena i objavljena za za PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch i PC.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 18.03.2020.

09:38

Default images

Iz kompanije Nightdive Studios su u jednom intervjuu otkrili da će novi-stari Blade Runner biti dostupan kasnije ove godine.

Kako kažu, video-igra biće "ispolirana do savršenstva". Animacije, kontrole i novi modeli igranja biće poboljšani. Biće podržana i wide-screen rezolucija, a kontrole će igrači moći sami da podešavaju.

U Blade Runner video-igri, vaš lik je detektiv Rej Mekoj koji je, poput glavnog junaka filma Rika Dekarda, zadužen za lov na replikate.

Kada je prvobitno objavljena, i kritičari i fanovi pohvalili su ovu video-igru zbog "umetničkog" dizajna, ali i grafike, piše Engadget.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: