Horizon Zero Dawn bi uskoro mogao da dođe i na računare

Glasine o tome da Horizon Zero Dawn dolazi na PC ne prestaju, pošto se sada na još jednom prodajnom mestu pojavila verzija ove igre, i to na francuskoj verziji sajta Amazon.

Tehnopolis

Izvor: B92, play.co.rs

Petak, 28.02.2020.

13:14

Default images

Stranica igre ne otkriva nikakve druge detalje, ali takođe implicira na to da će Horizon Zero Dawn doći na računare, i to bi se prema nekim navodima moglo odigrati već ovog petka, 28. februara, pošto se tada obeležava takočno treća godišnjica od premijernog izlaska.

Ako Soni i Guerilla Games planiraju da Horizon Zero Dawn objave bez ikakve prethodne zvanične najave, to bi definitivno izazvao još veće oduševljenje publike.

Dolazak ove isprva Playstation ekskluzive na PC platformu nakon 3 godine bi bio istorijski potez, a sve su veće šanse da će se to i ostvariti. Da ne zaboravimo, da je dolazak Horizon Zero Dawn na drugu platformu praktično potvrđen od strane insajdera industrije, prepoznatljivog po otkrivanju informacija pre vremena, piše Play.co.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: