Samuraj našeg detinjstva dobija novu video-igru posle 10 godina VIDEO

Adult Swim Games i japanska kompanija Soleil Games najavili su novu video-igru zasnovanu na hit animiranoj seriji Samuraj Džek.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 28.02.2020.

12:53

Default images

Radnja video-igre "Samuraj Džek: Bitka kroz vreme" smeštena je pre Džekove poslednje borbe sa Akuom, zlim entitetom koji je ga zarobio u alternativnim tokovima ljudske istorije.

Džek će morati da se bori kroz nekoliko različitih vremenskih tokova da bi stigao do Akua i pobedio ga.

Scenario za igru Samuraj Džek napisao je glavni scenarista serije Derik Bahman.

Video-igra biće u hack-and-slash stilu, a igrači će imati širok izbor oružja i ostalog "propratnog" materijala, piše IGN.

Animirana serija Samuraj Džek prvobitno je emitovana na Cartoon Network kanalu od 2001. do 2004. godine, a od tada je Džek ljubimac mnogih gledalaca. Seriju je za 2017. godinu vratio Adult Swim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: