Svi Games.CON turniri na jednom mestu

Games.con je najveći festival igara i pop kulture u regionu, stvoren sa idejom da na jednom mestu okupi sve ljubitelje svih vrsta igara - od virtuelne realnosti, preko PC gaminga i konzola sve do tradicionalnih društvenih igara.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 03.12.2019.

09:58

Svi Games.CON turniri na jednom mestu
Foto: Promo

Kao i svake godine, očekuje nas mnoštvo turnira u najpopularnijim igrama. Probali smo da ih sve pobrojimo.

Ljubitelji LoL franšize će imati razloga da se raduju. Čak 4 prilike za LoL okršaje će se desiti i to u 3 kategorije: 1v1, 4v4 i Teamfight Tactics. Tu su naravno i turinir u Fortnite, Hearthstone, DOTA 2, CS: GO, World of Tanks i još gomila toga. A ovo su samo turniri za PC!

Najveći Games.CON do sada stiže na Sajam

Što se tiče turnira na konzolama, FIFA i PES su nezaobilazni. Možete da pikate fudbalicu 1v1 i 2v2! Sub-Zero vas čeka na turniru u Mortal Kombat 11 a Dhalsim na Street Fighter-u. Tu su naravno i Tekken i NBA2K20 pa možemo da pređemo na turnire za mobilne igre.

Clash Royale, Brawl Stars i Fortnite su turniri na kojima ćete moći da se takmičete preko mobilnog! U sklopu Telenor Stejdža održaće se 3 turnira, od 6-8 decembra, tako što će se svaki dan biti posvećen jednoj igri.

Nismo zaboravili ni turnire u tabletop igrama Warhammer i Klask kao ni turnir u Magic The Gathering. Ako dobro baratate mačem eto prilike da se prijavite za Swordpla turnir. Biće i zombi fudbala (fudbal koji se igra sa VR naočarama koje prikazuju teren iz ptičje perspektive) a ono što je prava senzacija su trke dronova. Ona će se održati 07.12.2019 sa početkom od 9 časova. Takmičari će pokazati svoje veštine, umeće i iskustvo u prolasku što većeg broja prepreka za 90 sekundi.

Toliko turnira, a tako malo vremena…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: