Kreator Kerbal Space Program nije imao pojma da se radi na nastavku

Nastavak simpatične simulacije svemirskog letenja, Kerbal Space Program, najavljen je na ovogodišnjem Gamescom sajmu, a nedavno je i odložen.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 29.11.2019.

13:11

Kreator Kerbal Space Program nije imao pojma da se radi na nastavku
Foto: Printscreen Youtube

Pošto original i dalje redovno dobija novi sadržaj, najava dvojke je došla kao iznenađenje mnogima, pa čak i kreatoru, koji je studio napustio pre nekoliko godina, piše play.co.rs.

Taj kreator, Filip Falanž, bez kojeg Kerbal Space Program ne bi ni postojao, je saznao da se na dvojci radi tek kada je video trejler, što ga je dosta iznenadilo, ali je u intervjuu rekao da je to sasvim logična odluka.

On je rekao kako je studio preduzeo logične korake u razvoju nastavka i da su se fokusirali na iste elemente na koje bi i on, da je ostao da radi na nastavku.

KSP 2 će dobiti dosta osveženja, u vidu novih mehanika, animacija i poboljšanog multiplejera. Čitav intervju iznenađenog kreatora možete pročitati na sajtu portala Eurogamer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: