Novi Medal of Honor nije trebalo da bude VR igra

Respawn je nedavno i zvanično najavio povratak Medal of Honor serijala i to u vidu igre namenjene uređajima za virtuelnu realnost, ali prvobitni planovi su bili dosta drugačiji.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Ponedeljak, 14.10.2019.

20:00

Novi Medal of Honor nije trebalo da bude VR igra
Foto: Printscreen

Razvojni tim je u početku radio na priči i samoj strukturi narativa. Glavni cilj im je bio da vrate serijal u ruke fanova, što se odavno nije desilo. Na taj način se planiralo da igra izađe za sve platforme na kojima je bilo moguće igrati prethodnike.

Međutim, te planove je promenio Oculus, proizvođač uređaja za igranje u virtuelnoj realnosti, koji se pojavio sa željom da Respawn kreira igru ekskluzivno za njihove uređaje, a pošto se tada radilo na Medal of Honor, odlučeno je da to bude sledeći VR naslov.

Oculus je značajno pomogao developeru u razvoju igre, zbog čega igrače očekuje dosta zabave i zanimljivih mehanika.

Lepo je videti da se Medal of Honor serijal vraća, šteta je samo što dolazi putem platforme koja kod nas nije preterano popularna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: