Novi speedrun rekord: Igrač prešao GTA: San Andreas za samo 25 minuta VIDEO

Bez obzira na to koliko je godina prošlo od izlaska određenog naslova, on će uvek biti popularan u speedrun zajednici, kao i posvećenim igračima koji konstantno pokušavaju da obore prethodne rekorde u brzom prelaženju igre.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Nedelja, 13.10.2019.

15:00

Novi speedrun rekord: Igrač prešao GTA: San Andreas za samo 25 minuta VIDEO
Foto: Printscreen

Tako smo prošlog meseca pisali o Quake rekordu koji je oboren nakon čitavih 17 godina, a sada pišemo o hitu Rockstar Gamesa – GTA: San Andreas.

Igrač Powdinet je uspeo da postavi novi rekord u brzom prelaženju ovog naslova i novo vreme je za čak tri sata kraće od prethodnog. Tačnije, prethodni rekord je bio tri sata 52 minuta i sedam sekunfi, a novi je svega 25:52 minuta.

Ovo ne bi bilo moguće, da Powdinet nije otkrio trik koji dozvoljava igračima da kroz svega par poteza preskoče čitavu priču i stignu direktno do samog završetka.

To je moguće tako što se tokom samog trajanja Ryder misije započne jedna sporedna misija koja uključuje policijsko vozilo, piše Play.

Dosta je teško postići optimalne uslove kako bi se ovo ostvarilo, ali nije nemoguće. Međutim, dodatni uslov je to što bag postoji samo kod verzije za Microsoft Store.

Ako niste zainteresovani da GTA: San Andreas pređete za manje od pola sata, u videu ispod možete pogledati kako to izgleda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: