Novi nastavak kultne pucačine odložen za sledeću godinu

Jedna od igara za koju smo očekivali da će se pojaviti u novembru je i Doom Eternal, ali Bethesda, nažalost, neće ispuniti prvobitno obećanje.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Sreda, 09.10.2019.

15:06

Novi nastavak kultne pucačine odložen za sledeću godinu
Foto: Printscreen

Moraćemo da čekamo još da se Doomguy vrati u pakao, i to sve do marta naredne godine. Bethesda je kao glavni razlog navela to da im je potrebno još vremena kako bi pred igrače doveli gotov proizvod, bez ikakvih mana i problema.

Bethesda je objavila da je novi datum izlaska - 20. mart 2020. godine za PC, PS4 i Xbox One platforme, dok će se Doom Eternal za Switch pojaviti nešto kasnije.

Iako je pomalo razočaravajuće, podržavamo odluku Bethesde da posveti više vremena svojoj nadolazećoj igri, pošto je u prošlosti iz ove kompanije došlo nekoliko naslova kojima je par dodatnih meseci u razvoju bio preko potrebno, piše Play.

Doom Eternal će sa sobom dovesti niz inovacija u serijal, poput asimetričnog multiplejera, ali i moda igranja u kojem možete uleteti i "svet" nekog drugog igrača kao moćni demon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: