Uskoro stiže nova Batman igra?

Proslava 80 godina postojanja čuvenog superheroja Betmena, je osim raznih specijala u video igrama donela i nešto nalik na tizer nove igre.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 03.10.2019.

09:53

Uskoro stiže nova Batman igra?
Ilustracija/Foto: Getty/Joe Raedle / Staff

Prvi tizer je stigao direktno iz studija WB Montreal, koji je u kratkom videu objavio i simbol koji upućuje na to da se na novom naslovu definitivno radi.

Novi tizer sada stiže od novinara iza portala Geeks WorldWide, koji su imali prilike da igru vide iza zatvorenih vrata, prenosi play.co.rs.

Oni su otkrili da će igra biti nešto što će oduševiti fanove, ali konkretni detalji nisu podeljeni. Mnogi fanovi su se pitali da li se radi o čistom singplejer iskustvu, ili će to biti multiplejer, ali odgovora nije bilo.

Sada je gotovo sasvim sigurno da ćemo dobiti novu Batman igru, ostaje samo da vidimo kada će ona zapravo biti najavljena. Možda će to biti u decembru na The Game Awards, ili će izdavač objavu načiniti na nekoj manjoj konvenciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: