Preuzmite FIFA 20 demo VIDEO

Pre nego što se i zvanično pojavi krajem meseca, EA Sports je za verne fanove predstavio FIFA 20 demo verziju, koja omogućava da isprobamo delić iskustva i novina koje su u pripremi.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: EA Sports
Foto: EA Sports

Demo omogućava da vidimo kakve su to novine u pripremi sa izdanjem za predstojeću sezonu, ali i da ih isprobamo na terenu. FIFA 20 demo donosi dva moda igranja, UEFA Champions League i Volta ulični fudbal.

Ligu šampiona možete igrati kao normalan meč sa timovima poput Real Madrida, PSG-a, Čelzija, Liverpula i ostalih, dok je Volta Footbal tu samo kako bi iskusili 3v3 nadmetanje na malim terenima.

Demo je potpuno besplatan za preuzimanje sa Origin platforme, ali je velika verovatnoća da ste se i vi poput nas susreli sa greškom koja vam sprečava preuzimanje istog, piše Play.

Kako biste zaobišli tu grešku na PC-u, potrebno je da se na Origin prijavite putem pretraživača, a zatim i da u podešavanjima profila izmenite lokaciju na United States region i da potom dodate FIFA 20 Demo u biblioteku. Na kraju, pokrenete Origin platformu, instalirate demo i možete da igrate.

FIFA 20 je jedna od TOP igara koje očekujemo ovog meseca i na osnovu demo verzije moramo priznati da nam se dopada, pogotovu Volta mod, a kako sve to izgleda možete pogledati u našem gejmplej videu ispod.

strana 1 od 12 idi na stranu