Ovako izgleda System Shock 3 gejmplej VIDEO

Kada govorimo o naučno-fantastičnim hororima i "Immersive sim" žanru, prosto ne možemo da zaobiđemo ime System Shock.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Taj legendarni naslov iz 90-ih je postavio temelje za ovakve tipove igara, i sa velikim pravom, rame uz rame sa Half-Lifeom, zauzima važno mesto u istoriji igara, posebno onih iz poslednje decenije 20. veka.

Trenutno se na svim poljima radi barem nešto oko ovog klasika, tako da je budućnost franšize trenutno svakako svetla, iako je poslednjih godina bilo trnovito. Na rimejku keca se sada stabilno radi, a nedavno je najavljeno da će dvojka dobiti svoju “enhanced” verziju.

Sada nam je stigao i novi trejler za trojku, koji možete pogledati ispod. Iako veoma kratak, u ovih minut svakako možemo da vidimo dosta elemenata gejmpleja i kako će otprilike vizuelno izgledati modeli i neke lokacije u igri. Svakako, za nešto što je “pre-alpha”, igra izgleda sasvim fino, piše Play.

Takođe, sjajno je što SHODAN i dalje ima isti glas, odnosno i dalje je oglasovljava glumica Teri Broziju, koja je davala glas i u prve dve igre. Ona takođe daje svoj glas i za rimejk prvog dela

Gejming

Stigao je novi Steam!

Još od kada je zvanično najavljen novi izgled Steam biblioteke, početkom ove godine, veliki broj PC igrača je sa nestrpljenjem jedva čekao da dođe taj dan.

Gejming sreda 18.09. 15:15 Komentara: 1

Review: Rebel Galaxy Outlaw

Dok originalni kreator Freelancer igre radi na Star Citizen, igru koju će najverovatnije tek naši unuci igrati, Double Damage studio uleće sa svojom verzijom i varijacijom na ovaj stari klasik.

Gejming nedelja 15.09. 14:00 Komentara: 1
strana 1 od 11 idi na stranu