Moderi uveliko rade na Red Dead Redemption 2 remasteru za PC VIDEO

Red Dead Redemption je jedna od igara koju PC igrači nikako ne mogu da prežale što se nikada nije pojavila na računarima.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Rockstar
Foto: Rockstar

Rockstar nikako da najavi Red Dead Redemption 2 za PC, i pored gomile glasina koje upućuju na to, a ujedno nema ni najave rimejka za prvi Red Dead.

PC zajednicu, međutim, to ne zanima, jer je grupa modera uzela stvar u svoje ruke i počela je da kreira sopstvenu verziju Red Dead Redemption remastera za PC.

Remaster je baziran na verziji koju je moguće igrati na PC-u putem RPCS3 emulatora, samo što moderi rade na tome da igra funkcioniše znatno bolje na računarima, ali i da ujedno izgleda bolje, piše Play.

Moderi najavljuju i poboljšane teksture, optimizovaniju navigaciju kroz meni, kao i prilagođeno iskustvo za igranje na PC-u, što znači gomila drugih poboljšanja i podešavanja.

To zvuči izuzetno obećavajuće, pa se nadamo se da Rockstar i 2K neće stati na put moderima, kao što nekada imaju običaj.

Ispod možete pogledati trejler i videti kakva vas poboljšanja očekuju...

Gejming

Rusi snimaju film "Metro 2033"

Svet "Metro 2033" prvobitno je nastao kao internet blog kratkih priča, da bi ubrzo postao jedna od najpopularnijih modernih postapokaliptičnih knjiga, praćen nastavcima Metro 2034 i Metro 2035.

Gejming ponedeljak 26.08. 16:15 Komentara: 14
strana 1 od 11 idi na stranu