Marvel’s Avengers dobio prvi gejmplej VIDEO

Na ovogodišnjem E3 sajmu konačno je najavljena Marvel’s Avengers, igra u kojoj igramo kao popularni superheroji.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Sreda, 21.08.2019.

15:33

Marvel’s Avengers dobio prvi gejmplej VIDEO
Foto: Printscreen YouTube/Marvel's Avengers

Najava je prošla u vidu trejlera koji nije otkrivao ništa o gejmpleju, a Square Enix se susreo sa nizom kritika na račun dizajna heroja, ali se on neće menjati.

Sada smo na Gamescomu, kao što je i bilo najavljeno, dobili čitavih 18 minuta gejmpleja u kojem imamo prilike da vidimo šta nas sve očekuje kada budemo igrali sa ovim superherojima.

Gejmplej se odvija na A-Dan, događaj koji će opasno poljuljati status Osvetnika kod "običnih" ljudi, i koji je neka vrsta tutorijala na samom početku igre, piše Play.

Video nam prikazuje gejmplej sa svim dostupnim herojima: Thor, Iron Man, Hulk, Captain America i Black Widow, i daje nam uvid u sve moći koje poseduju.

Razvojni tim je ovde više išao nekom svojom vizijom i nije se držao efekata iz filmova, a može se videti da svaki udarac poseduje efekat poput onih iz stripova, što je kul detalj.

Videćemo kakva će reakcija fanova biti na ovaj video, a vama preporučujemo da ga pogledate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: