Marvel’s Avengers dobio prvi gejmplej VIDEO

Na ovogodišnjem E3 sajmu konačno je najavljena Marvel’s Avengers, igra u kojoj igramo kao popularni superheroji.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Printscreen YouTube/Marvel's Avengers
Foto: Printscreen YouTube/Marvel's Avengers

Najava je prošla u vidu trejlera koji nije otkrivao ništa o gejmpleju, a Square Enix se susreo sa nizom kritika na račun dizajna heroja, ali se on neće menjati.

Sada smo na Gamescomu, kao što je i bilo najavljeno, dobili čitavih 18 minuta gejmpleja u kojem imamo prilike da vidimo šta nas sve očekuje kada budemo igrali sa ovim superherojima.

Gejmplej se odvija na A-Dan, događaj koji će opasno poljuljati status Osvetnika kod "običnih" ljudi, i koji je neka vrsta tutorijala na samom početku igre, piše Play.

Video nam prikazuje gejmplej sa svim dostupnim herojima: Thor, Iron Man, Hulk, Captain America i Black Widow, i daje nam uvid u sve moći koje poseduju.

Razvojni tim je ovde više išao nekom svojom vizijom i nije se držao efekata iz filmova, a može se videti da svaki udarac poseduje efekat poput onih iz stripova, što je kul detalj.

Videćemo kakva će reakcija fanova biti na ovaj video, a vama preporučujemo da ga pogledate.

Gejming

Rusi snimaju film "Metro 2033"

Svet "Metro 2033" prvobitno je nastao kao internet blog kratkih priča, da bi ubrzo postao jedna od najpopularnijih modernih postapokaliptičnih knjiga, praćen nastavcima Metro 2034 i Metro 2035.

Gejming ponedeljak 26.08. 16:15 Komentara: 14
strana 1 od 11 idi na stranu