The Eternal Cylinder je uvrnuta nadrealna igra u kojoj gajite vanzemaljske bebe

Surival igre u otvorenom svetu su dosadile i Bogu i ljudima, ali ponekada se naće i pokoji interesantni i inovativni biser kome vredi dati priliku.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Petak, 16.08.2019.

14:40

The Eternal Cylinder je uvrnuta nadrealna igra u kojoj gajite vanzemaljske bebe
Foto:Youtube/printscreen

Čini nam se da je upravo takva igra i The Eternal Cylinder, studija Ace Team, koga znamo po igrama Zeno Clash i Rock of Ages, piše play.co.rs.

U pitanju je upravo open-world survival, smešten na nadrealnom vanzemaljsom svetu preponom raznoraznih uvrnutih čudesa i raznoraznih nezamislivih formi života, koje su pritom i jako slatke i simpatične! Vaš zadatak? Da ih čuvate i odgajite!

U trejleru vidimo te male slatke vanzemaljske životinjice kako se motaju oko vas dok se vi brinete o njima, pomažući im da evoluiraju i razviju razne sposobnosti. Pored njih, vidimo i raznorazna ogromna čudovišta koja verovatno žele da pojedu i vas i vaše ljubimce.

Ceo svet je veoma šarenolik i pun žarkih boja, pa nas vizuelni stil pomalo podseća na No Man’s Sky.

Bilo kako bilo, ako ste ljubitelj tuđinskih planeta i survival igara, pribeležite ovu igru u vašem notesu, deluje da ima potencijal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: