The Eternal Cylinder je uvrnuta nadrealna igra u kojoj gajite vanzemaljske bebe

Surival igre u otvorenom svetu su dosadile i Bogu i ljudima, ali ponekada se naće i pokoji interesantni i inovativni biser kome vredi dati priliku.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto:Youtube/printscreen
Foto:Youtube/printscreen

Čini nam se da je upravo takva igra i The Eternal Cylinder, studija Ace Team, koga znamo po igrama Zeno Clash i Rock of Ages, piše play.co.rs.

U pitanju je upravo open-world survival, smešten na nadrealnom vanzemaljsom svetu preponom raznoraznih uvrnutih čudesa i raznoraznih nezamislivih formi života, koje su pritom i jako slatke i simpatične! Vaš zadatak? Da ih čuvate i odgajite!

U trejleru vidimo te male slatke vanzemaljske životinjice kako se motaju oko vas dok se vi brinete o njima, pomažući im da evoluiraju i razviju razne sposobnosti. Pored njih, vidimo i raznorazna ogromna čudovišta koja verovatno žele da pojedu i vas i vaše ljubimce.

Ceo svet je veoma šarenolik i pun žarkih boja, pa nas vizuelni stil pomalo podseća na No Man’s Sky.

Bilo kako bilo, ako ste ljubitelj tuđinskih planeta i survival igara, pribeležite ovu igru u vašem notesu, deluje da ima potencijal.

Gejming

Rusi snimaju film "Metro 2033"

Svet "Metro 2033" prvobitno je nastao kao internet blog kratkih priča, da bi ubrzo postao jedna od najpopularnijih modernih postapokaliptičnih knjiga, praćen nastavcima Metro 2034 i Metro 2035.

Gejming ponedeljak 26.08. 16:15 Komentara: 14
strana 1 od 11 idi na stranu