Iza Halo Infinite stoji ogroman novac, koji igračima donosi ogroman univerzum za istraživanje

Još otkada je Halo Infinite, najnovije ostvarenje u Microsoftovom popularnom serijalu, najavljen, počele su da kruže glasine da je reč o najskupljem projektu u gejming industriji.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Microsoft
Foto: Microsoft

Na osnovu tih glasina, saznaje se da je za izradu igre izdvojeno čak pola milijarde dolara. Iako to još uvek nije potvrđeno, sada smo dobili informacije na osnovu kojih možemo da zaključimo da iza Halo Infinite stoji veliki novac.

Vođa Xbox studija je u razgovoru za Game Informer otkrio da će Halo Infinite igračima imati da ponudi ogroman univerzum koji će oni moći da istražuju. U različitim delovima univerzuma, igrače će očekivati i drugačije gejmplej mehanike, što zaista znači dosta više varijacija.

Nije konkretno otkriveno na koje se mehanike misli, ali možemo da očekujemo, bitke sa vozilima, bitke u svemiru i još gomilu drugih načina za uživanje u ovom nadolazećem hitu.

Halo Infinite će se pojaviti tek krajem naredne godine, tako da će nas Microsoft do tada definitivno obasipati detaljima o novoj avanturi Master Chiefa.

strana 1 od 11 idi na stranu