Da li propast igre za 1.000 igrača predstavlja kraj Battle Royale manije? VIDEO

Da se Battle Royale manija polako stišava možemo da zaključimo iz toga što u poslednje vreme viđamo gašenje projekata koji je trebalo da budu uređeni u tom duhu.

Tehnopolis

Izvor: B92, play.co.rs

Četvrtak, 01.08.2019.

13:31

Da li propast igre za 1.000 igrača predstavlja kraj Battle Royale manije? VIDEO
Foto: Printscreen YouTube/ BigfryTV

A sada je prekinut i razvoj izuzetno ambicioznog projekta koji je kao cilj imao kreiranje Battle Royale okršaja za 1.000 igrača po meču.

Radi se o igri Maverics: Proving Grounds, koja je nakon premijerne objave privukla dosta pažnje igrača. To, međutim, to nije dugo trajalo.

Do obustavljanja razvoja igre je došlo zbog nedostatka novčanih sredstava potrebnih kako bi se vizija sprovela do kraja. Nedostatak novca je direktna posledica manjka interesovanja investitora za Battle Royale žanr.

Vest iz studija Automation Games svakako dolazi kao iznenađenje, jer je svega par dana ranije održano prvo alfa testiranje koje je naglašavalo da razvoj fino napreduje.

Proving Grounds je sa sobom nosio veliku mapu sa dosta varijacija u okruženjima i gejmpleju, ali to nažalost nećemo uspeti da zaigramo zahvaljujući nedostatku sredstava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: