Prvo na PC, pa tek onda na konzole: Stigao Wolfenstein: Youngblood VIDEO

Jedna od najočekivanijih igara ovoga leta - Wolfenstein: Youngblood, dobila je trejler u čast izlaska, kao što Bethesda tradicionalno radi sa svim svojim naslovima.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 25.07.2019.

13:12

Prvo na PC, pa tek onda na konzole: Stigao Wolfenstein: Youngblood VIDEO
Foto: Printscreen YouTube/Bethesda Softworks

Trejler prati naracija B.J. Blazkovica, koji u ovoj igri nije glavni protagonista. On savetuje svoje ćerke bliznakinje kako da nemilosrdno pristupaju u borbi sa nacistima.

Soph i Jess imaju zadatak da eliminišu što više nacista u okupiranom Parizu, 80-tih godina prošlog veka.

Trejler nam, takođe, prikazuje i vrste neprijatelja koje nas u igri očekuju, zatim bogate opcije za kastomizaciju i nadogradnju oružja, kao i dosta akcije. Wolfenstein: Youngblood se dosta razlikuje od ostalih delova serijala, jer poseduje RPG-lite elemente. Kako sve to funkcioniše saznaćemo za nekoliko dana.

Iako je prvobitno bilo najavljeno da će sve verzije biti dostupne istog dana, Bethesda je odlučila da PC igrače obraduje dan ranije. Tako će PC verzija zvanično biti dostupna od 25, dok će na PS4, Xbox One i Switch konzole stići 26. jula. Poznata je i PC konfiguracija koja će vam biti potrebna da biste mogli da "poterate" Wolfensteinovu "mladu krv":
Foto: Prinscreen / Bug.hr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: