Biće mnogo "budženja" u novom Call of Duty: Modern Warfare-u VIDEO

U susret premijeri gejmpleja za Call of Duty: Modern Warfare, zakazanoj za 1. avgust, Activision i Infinity Ward su počeli da "tizuju" sitne detalje u vezi sa igrom. Na zvaničnom Twitter kanalu igre nedavno je objavljen kratki "tizer" video u kome je prikazana tzv. gunsmithing mehanika, zadužena za kastomizaciju oružja.

Izvor: B92, play.co.rs
Podeli
Foto: Printscreen YouTube/InfinityWard
Foto: Printscreen YouTube/InfinityWard

Mehanika je podeljena na devet kategorija koje direktno utiču na performanse glavnog i sekundarnog oružja u igri, a igrači na oružje mogu da stave elemente iz maksimalno pet kategorija.

Kategorije se razlikuju u odnosu na tip oružja, pa će tako igrači na puškama moći da prilagođavaju lasere, optiku, jačinu trzaja, kapacitet magazina i druge performanse.

Mehanika deluje dosta zanimljivo, pre svega zbog toga što igrači moraju dobro da razmisle šta da poboljšaju, a šta da izostave pre ulaska u virtuelno bojište. Ono što se za sada ne pominje, a verovatno interesuje većinu igrača, jesu mikrotransakcije, odnosno da li će one, i u kolikoj meri biti uključene u "gunsmithing".

Takođe, InfinityWard je pre nekoliko dana objavio petominutni gejmplej video igre u 4k rezoluciji, koji prikazuje nekoliko manjih mapa za blisku borbu, na kojima se može videti kako izgleda "napucavanje" raznolikim oružjem.

Pogledajte video i uživajte u vizuelnoj prezentaciji igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 9 idi na stranu