Novi GT će biti mešavina prošlosti, sadašnjosti i budućnosti

Gran Turismo serijal trkačkih igara postoji dugi niz godina, tokom kojih smo videli veliki broj nastavaka i pratili njihovo napredovanje iz generacije u generaciju.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 04.07.2019.

14:00

Novi GT će biti mešavina prošlosti, sadašnjosti i budućnosti
Foto: Gran Turismo

Nakon Gran Turismo 6 iz 2013. godine, pre dva leta smo dobili GT Sport, koji je predstavljao značajnu promenu u serijalu i doneo dosta inovacija.

Kreator serijala, Kazunori Jamauči je otkrio da se već uveliko radi na novoj Gran Turismo igri i govorio o tome šta možemo očekivati.

Kazunori je rekao da je GT Sport postigao odlične rezultate, ali i da planira da sledeća igra bude mešavina prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

To znači da nas očekuju nešto u stilu starijih naslova i novina koje je doneo GT Sport, ali i nekih novih budućih stvari koje do sada nismo videli.

Nova Gran Turismo igra će definitivno izaći za narednu generaciju konzola, među kojima je budući Playstation 5.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: