Slavni glumac oduševljen reakcijom na njegovu ulogu u igri VIDEO

Kijanu Rivs je odavno veoma popularan zahvaljujući odličnim ulogama u velikom broju kvalitetnih filmova, a njegova najnovija uloga u igri Cyberpunk 2077 predstavlja veliko oduševljenje za sve fanove oba sveta.

Izvor: B92, play.co.rs
Podeli
Foto: Printscreen YouTube/IGN
Foto: Printscreen YouTube/IGN

Pročitajte još:

Ubrzo nakon fantastičnog trejlera tokom Majkrosoftove prezentacije, na bini E3 sajma pojavio se i sam Kijanu, što je dodatno podiglo atmosferu.

Glumac je imao dosta toga da kaže o svojoj ulozi u igri Cyberpunk 2077, ali ga je jedan fan prekinuo povikom da oduzima dah, što mu je obezbedilo besplatnu kopiju ove dugo iščekivane igre.

Par dana kasnije, i daleko od povika publike, Kijanu je imao prilike da otkrije utiske od pojavljivanju na E3 sajmu i u samoj igri i to iz svog ugla.

On je za IGN govorio o svetu u Cyberpunk 2077 i o tome kakve nas odlične stvari očekuju u igri, kao i o svojoj ulozi kao jedan od sporednih likova koji će nas pratiti u velikom broju avantura, prenosi Play.

U jednom drugom intervjuu, vođa Xboxa, Fil Spenser, je preneo utiske glumca i otkrio je kako je Kijanu bio prosto oduševljen pozitivnom reakcijom publike na njegovo pojavljivanje, što ga je malo i zbunilo.

strana 1 od 9 idi na stranu