"Elden ring" novi projekat tvorca "Igre prestola"

Pisac knjiga "Pesme leda i vatre", po kojima je nastala popularna serija "Igra prestola", Džordž RR Martin radi na novom projektu - igrici "Elden ring".

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 13.06.2019.

13:00

Foto: Getty/Amy Sussman / Staff

Po svemu sudeći, pisac ili je završio poslednje knjige koje bi mogle da daju epilog dešavanja u Vesterosu i sedam kraljevstva ili ih ni naredne godine nećemo dočekati, kako je nedavno sam Martin nagovestio.

Igru je napravio FromSoftware, poznat po igrici "Dark souls" i Sekiro:Shadows Die Twice, a očekuje se da informacija o ovoj igrici bude potvrđena na gejmerskoj konferenciji "E3". Prema najavama, biće dostupna na PlayStation 4, PC i Xbox One-u. Međutim, još se ne zna tačan datum kada bi igrica mogla da se nađe u prodaji, a na Twitter-u se pojavio i navodni logo igrice.

Sam Martin, nakon završetka serije "Igra prestola" krajem maja, pomenuo je u svom blogu da radi na ovoj igrici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: