Call of Duty za 2019. konačno dobio ime

Već mesecima kolaju glasine oko toga šta se dešava sa ovogodišnjim CoD naslovom, za koji samo znamo da će biti otkriven u toku juna meseca, dosta kasnije nego što je inače praksa.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Ilustracija / Foto: Depositphotos/Denniro
Ilustracija / Foto: Depositphotos/Denniro

Izlgeda da smo sinoć konačno dobili konkretno ime CoD-a za 2019. godinu. On će se jednostavno zvati Call of Duty: Modern Warfare i predstavlja neku vrstu ributa Modern Warfare serijala.

Ovi ima i pomalo komičan momenat, jer je prva igra u serijalu bila Call of Duty 4: Modern Warfare, a četvrta će biti Call of Duty: Modern Warfare. Izgleda da Activision "prepisuje" od EA, koji pravi sličnu zbrku sa Battlefield naslovima.

Ono što takođe znamo je da će priča ovoga puta biti veoma važna, sa velikim akcentom na "emotivne" momente, poput čuvene "No Russian" misije.

Sve ovo je potvrdio i Džejson Šrejer, novinar Kotakua koji je poznat po proverenim insajderskim informacijama, tako da ovo možemo praktično da uzmemo kao istinu.

To je sve što trenutno znamo, a za ostatak nam ostaje da sačekamo jun.

Gejming

Iron Maiden tužio igru Ion Maiden

Poznati britanski heavy metal bend Iron Maiden (ili da budemo precizniji, holding kompanija u vlasništvu benda), podnela je tužbu protiv kompanije 3D Realms, koja se odnosi na retro FPS pucačinu Ion Maiden.

Gejming četvrtak 30.05. 11:40 Komentara: 17
strana 1 od 10 idi na stranu