Mogu da prave male Tamagotchije: Stiže nova verzija elektronskog kućnog ljubimca

Prošle su 22 godine od kada se pojavio prvi legendarni Tamagotchi, igračkica koja se i kod nas prodavala i bila solidno popularna.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Ilustracija / Foto: Depositphotos/alexlmx
Ilustracija / Foto: Depositphotos/alexlmx

Ko se ne seća, u pitanju su konzolice u obliku jajeta ili kamenčića, na kojima se nalazi vaš ljubimac, koga čuvate i o kome morate da brinete, tako što ga hranite, pojite, čistite mu izmet, mazite ga i radite druge aktivnosti koje će ga činiti srećnim i živim. A sada nam stiže novi Tamagotchi!

Neke od glavnih karakteristika novog Tamagotchija su to što možete da ga povežete sa vašim pametnim telefonom, ali, pre svega, i to što možete da ga "upoznate" sa drugim Tamagotchijima u okolini, sa kojim zatim može da se "uzme" i onda da prave malu decu Tamagotchije.

Novi Tamagotchi je znatno veći od onih kakve smo znali ranije, a takođe - slika ekrana je u boji i znatno je detaljnija.

Planirani izlazak na tržište je početkom jula i koštaće ne baš jeftinih 60 dolara, a ne znamo da li će se pojaviti i kod nas, ali, ako vam se baš bude davalo 60 dolara za njega, verovatno ćete moći da ga nabavite onlajn.

Samo, nećete imati za koga da ga ženite...

Gejming

Iron Maiden tužio igru Ion Maiden

Poznati britanski heavy metal bend Iron Maiden (ili da budemo precizniji, holding kompanija u vlasništvu benda), podnela je tužbu protiv kompanije 3D Realms, koja se odnosi na retro FPS pucačinu Ion Maiden.

Gejming četvrtak 30.05. 11:40 Komentara: 17
strana 1 od 10 idi na stranu